Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Öt éves a SAMPO Finnbarátok Köre Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 29.
Jövő hétfőn születésnapot ünnepelnek a Közéleti és Kulturális Szalon vendégei: öt éves lett a SAMPO Finnbarátok Köre. A ma már szép hagyományokkal működő, a finn kultúrának a népszerűsítését és a kapcsolatok erősítését küldetésként vállaló finnbarátok a rendezvényen arról is mesélnek egy vetítéssel egybekötve, hogyan ünnepelte idén Székesfehérvár testvérvárosa, Kemi 150 éves fennállását.
Tovább...
 
Felújítás a Piac téri kormányablakban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. március 28.
A Fejér Megyei Kormányhivatal tájékoztatja az ügyfeleket, hogy a székesfehérvári, Piac tér 10. szám alatti kormányablakban felújítási munkák kezdődnek március 28-án. Ezért itt az ügyfélfogadás csütörtöktől hosszabb ideig szünetel.
Tovább...
 
Visszavonulóban az influenza Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. március 28.
Fejér megyében, március 18. és 24. között 600 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. Ez 18,9 % -kal több az előző, 4 munkanapból álló hét adatánál. Az influenzaszerű megbetegedési arány a járványküszöb-érték alatt van.
Tovább...
 
Ruff Dorka, Bugár Vivien és Berényi Boglárka - a legjobb diákújságírók Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 28.
Lezárult az Írd meg! diákújságíró pályázat. A legsikeresebb írások a szakmai zsűri döntése alapján Ruff Dorka színházi kritikája, valamint Bugár Vivien és Berényi Boglárka publicisztikája lettek, a közönségdíjat egy PR-cikk vitte el.
Tovább...
 
Az autizmus világnapjához kapcsolódó programokat szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 28.
Közös sétával, tanácsadással, mozgásos programokkal emlékezik meg az autizmus világnapjáról a Zöld Alma Diagnosztikai és Fejlesztő Központ Székesfehérváron. Az április 6-i, jövő szombati programokra szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Áprilisban a felét a város állja Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. március 28.
Áprilisban 3500 forintért vehetnek teljes árú havi összvonalas és K-s helyi bérleteket Székesfehérváron, illetve a II. negyedéves bérletek áprilisra eső részét is 50 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg. Székesfehérvár Önkormányzata ezzel a támogatással szeretné közvetlenül segíteni a város azon dolgozóit, akik munkába járásukhoz a közösségi közlekedést használják.
Tovább...
 
Minden, ami hal! Nyomtatás E-mail
Írta: Urfi Tamás   
2019. március 28.
Rotyogó bográcsok, ínycsiklandozó illatok, hal minden mennyiségben: horgászversenyt, főzőversenyt és szórakoztató családi programokat kínál a VII. Fehérvári Halünnep április 6-án, szombaton a Palotavárosi tavaknál. A népszerű tavaszi eseményről Brájer Éva alpolgármester, Urfi Tamás, a Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetségének ügyvezetője és Bakurecz Ildikó, a Fehérvári Programszervező Kft. rendezvényszervezője tartott sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
Új kísérletekkel a fenntartható jövőért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 27.
Folyik a munka a Gaja Környezetvédő Egyesület korszerű természettudományos labortermében. Új talajszerkezettel kapcsolatos fizikai és mikroszkópos kísérleteket is végezhetnek a gyerekek, de a cél nem változott: a környezet elemeinek a védelmére, a természet tisztaságának megőrzésére irányítják a figyelmet. A keddi szemléletformáló programon Széna téris kisdiákok vettek részt.
Tovább...
 
Aki újraélesztette a toronyórákat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 27.
Ma lenne 70 éves a város legendás órásmestere, Kovács Jenő. Ő köszön ránk Székesfehérvár és az ország másfélszáz felélesztett toronyórájáról, rá emlékeztet a Kossuth udvarbeli Órajáték, a Csitáry-kút megszólaló harangjai, és őrizzük róla a verklis képet vagy azt a szeptemberi délelőttöt, amikor az Országalmánál integetve Citroënjével egy oldtimer versenyen rajtolt.
Tovább...
 
Égjen a zsír! – Így fogyj evés közben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 27.
Mit együnk, ha kínoz az éhség, de épp diétázunk, s nem akarjuk kútba dobni az eddigi eredményeket néhány élvezetes, ámde kalóriában gazdag pillanat kedvéért?
Tovább...
 
Egyedülálló nemzetközi kapcsolatok Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. március 27.
A Lengyel-Magyar Barátság Napja alkalmából tett háromnapos látogatást a sziléziai Opoleben Székesfehérvár Önkormányzatának és a Fejér Megyei Önkormányzat delegációja. A megemlékezést és ünnepségeket több színes program, illetve városi és vajdasági egyeztetések övezték.
Tovább...
 
<< Első < Előző 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9164 - 9174 / 20385